Menü

Fizetési módok, Szállítás

 

 

Szállítási díjak

A szállítás 9000 Ft felett ingyenes.

9000 Ft alatti megrendelés esetén:  gls-el 990 Ft, MPL 1200 Ft, FoxPost 590 Ft

A futárszolgálat munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között szállítja ki a csomagokat.

 

Fizetési módok

A megrendelésedet többféleképpen is kifizetheted. Választhatsz a banki utalás, utánvét, bankfiókban készpénzbefizetés között.

 

Utalás és bankfiókban történő befizetés esetén a megrendeléstől számítva 7 napon belül kell megrendelés értékének a bankszámlánkra érkeznie, különben a megrendelés törlődik.

A bankfiókba történő befizetés plusz költsége 180 Ft, ami hozzáadódik a banki befizetéskor a fizetendő összeghez. Ezt a bank számítja fel az utalás költségeként.

 

Utánvét esetén a csomag megérkezésekor személyesen fizetsz a futárnak. A csomag kézbesítésének idejéről SMS-ben kapsz értesítést.

E-mail-ben is megküldjük a futárszolgálat elérhetőségét, ha nem megfelelő az időpont itt tudsz vele még egyeztetni más időpontról.

 

Ha a csomagodat időben meg szeretnéd kapni, kérjük NE fizess postai utalással.

( postai utalás ≠ banki utalás ). Ebben az esetben ugyanis a postai utalásról,( azaz a befizető személy azonosításához szükséges) információk csak hetekkel később érkeznek meg, ami azt jelenti, hogy a csomagodat nem tudjuk időben elküldeni.

 

Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont egy nagyon rugalmas szállítási mód. Nem kell kergetned a postást , aggódni, hogy otthon leszel –e , amikor jön a futár.

A csomagodat ilyenkor egy általad kiválasztott Pick Pack Pontra szállítják, és akár bevásárlással egybekötve, vagy hazajövet az óvodából beugorhatsz a csomagodért.

A megrendelést a Pick Pack Pontra történő kiszállítás előtt banki utalással is teljesítheted.

A Pick Pack Ponton lehetőség van utólag a csomag átvételekor készpénzben fizetni, vagy ahol lehetőség van rá, akár bankkártyával is fizethetsz.